SZERDAI BIBLIAÓRA

Tartja: Dr. Ormóshegyi Zoltán református lelkipásztor.

Ez a levél egy szerelmes levél Istentől.
Isten szerelmeseinek szól (Róma 1,7).

Isten szerelmese vagy-e? Ha még nem: azzá válhatsz azáltal, hogy elolvasod ezt a levelet. Olyan érdekfeszítően mutatja be a keresztyén élet elméletét és gyakorlatát, mint semmi más.

Isten mindent megtett értünk a Jézusban. Adta az evangéliumot, ami az Istennek az ereje, Isten kegyelméről szóló örömhír. Bemutatja, hogy hitben érdemes leélni a földi életünket, nemcsak azért mert üdvösségünk van, hanem ez az üdvösség reménységet, örömet és erőt ad a hétköznapok szürkeségében is.

„Ez a levél az Újszövetség legfontosabb része, és a legtisztább evangélium, amely annyira fontos és értékes, hogy a keresztyén embernek nemcsak hogy szóról- szóra, kívülről kellene tudnia, hanem naponta élnie is kellene vele, mint a lélek mindennapi kenyerével.” (Luther Márton).

Azt kívánom, hogy Isten szerelmes levelének az elolvasása után te is tudd elmondani Szent Ágostonnal együtt: „Isten szívem fényessége, lelkem kenyere, elmém mátkája, te egyedüli gyönyörűség! Szálld meg lelkemet és készíts el magadnak, hogy tied legyen, és szeplő és ránc nélkül legyen a tied!”


Az ébredés forgatókönyve.

2023. Január 2-ai indulással MINDEN hétfőn 17 órai kezdettel (magyarországi idő szerint) – egészen nyárig – tesszük közzé a 2021-2022-ben elhangzott Bibliaóra-sorozat alkalmait – haladva a Római levélen keresztül: 38 Bibliaórából álló sorozatot!

Kérjük, kövessék hozzá Facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/Episzunago) és/vagy pedig weboldalunkat (Isten szerelmeslevele)

Hadd váljanak ezek az áldott alkalmak is hitünk épülésére, az Úrral való kapcsolatunk mélyülésére!