Hír

Hitmélyítő sorozat: Okkultizmus – hitvédelem

Hitmélyítő sorozat: Okkultizmus – hitvédelem

KARIZMATIKUS „KÁOSZ”…

❓ Hallottad már ezt a kifejezést: „Ez egy karizmatikus irány…” – nyilván pejoratív értelemben. Mit jelent ez? Mit mond a Biblia erről, mi az, hogy karizma, ki a karizmatikus, mit jelent a ma embere számára karizmatikus irány – mintegy a „szektások” úm. megnevezése? – „Valaki meg tudja ezt magyarázni egyszerű szavakkal?”

Van-e „kinyilatkoztatás” a Biblián kívül? Van-e „misztérium”?…

Nagyon súlyosan meg tudja téveszteni a hívő embereket ez a kérdés, és van-e elegendő „muníciója” azaz Istenismerete az embernek, amivel ezeket a dolgokat megvizsgálja, górcső alá veszi?

Hogy kapcsolódik ehhez a „sikerevangélium”? – azaz: azonnali élmény, feldobottság, extatikus élmény? „Ha te Jézushoz jössz, nem leszel beteg”… vagy „ha beteg vagy nem elég erős a hited” vagy „Jézus azt akarja, hogy minden keresztyén boldogságban, gazdagságban éljen?”… ezekkel mit kezd egy megtért, Krisztusban újjászületett ember? Hogyan vizsgálja meg? Mit mond erre?

Mik azok a pillérek, amik Jézus szavai, aminek mentén meg tudjuk ezt vizsgálni hívő emberként?… Keressük a HOGYAN-okat!


OKKULT ÜZENETEK GYERMEKEKNEK

❓ Tisztában vagyunk-e a gyermekeinkre leselkedő okkult dolgokkal, amiket óvodákban, iskolákban „hivatalosan” kapnak, vagy éppen erre kötelezik őket? Hogy reagálunk rá? Hogy készíti fel a hívő szülő a gyermekét erre?

Mi a szülő státusza ebben, észrevesszük-e egyáltalán a veszélyeket és hogyan tudunk másoknak segíteni ebben?

Isten Igéje arra tanít minket elsősorban, hogy legyen helyes Istenismeretünk. Ha ez hiányzik a ránk leselkedő veszélyeket sem tudjuk felismerni. Nem fogunk tudni különbséget tenni jó és rossz között. A jót fogjuk rossznak nevezni és a rosszat jónak.

Isten Igéje mondja, hogy az ördög támadhat ordító oroszlánként, de jöhet a világosság angyalaként is, álcázva magát, jószándékkal kikövezve az utat maga előtt. Romboló munkáját szüntelenül végzi az élet minden területén, rejtett csapdákat készítve számunkra. 

Van örömhír!! Van megoldás! Az egyetlen megoldás, amely védelmet adhat: az ÚR JÉZUS KRISZTUS!

Ebben az előadásban ezekre a kérdésekre keressük a választ Isten Igéjének fényében! Az Isten már mindent megtett!! Mi is tegyünk meg mindent, amit emberileg tehetünk, ami rajtunk áll: vigyázva, őrt állva, éberen – Jézussal!!


🙏 Békesség Testvérek,

szeretettel hívunk Mindenkit a soron következő HITMÉLYÍTŐ sorozatunkra, az OKKULTIZMUSSAL kapcsolatban HITVÉDELEM: két nagyon fontos témát fogunk érinteni.

Nagyításért kattints a képre!

📌 2023. március 23., csütörtök 19:00
KISS PÉTER: Karizmatikus „káosz”

📌 2023. március 24., péntek 19:00
REZSŐ ISTVÁN: Őrt állva, éberen, Jézussal! Vigyázzatok! Rejtett, okkult üzenetek gyermekeknek!

“Tisztán őrizd meg önmagadat!” 1Tim 5,22b.

‼‼ Mindkét este 19:00-tól (magyarországi idő szerint) ‼‼

ZOOM-link mindegyik alkalomra
👉👉 https://us02web.zoom.us/j/89677796571 👈👈

 

* MEGOSZTÁSOKAT KÉRJÜK A TESTVÉREKTŐL, GYÜLEKEZETEKTŐL! *
Mindenkit várunk, izgalmas téma!

🙏 Imádkozzunk ÉBREDÉSEKÉRT, valamint a hívő nép MEGÚJULÁSÁÉRT! 🙏

 

Soli Deo Gloria!